TV, internet og telefoni til foreninger/virksomheder

Få en samlet digital løsning til din forening eller virksomhed

Autoriseret installatør af TV fra: 

Få en skræddersyet digital installation

Internet, telefoni m.m., er efterhånden blevet helt almindeligt via det eksisterende coaxnet.

Her kan vi hjælpe dig med renovering, udvidelse eller konstruering af et helt nyt net. Vi udfører projektering af nettet, hvad enten det forsynes fra egen hovedstation eller af anden udbyder f.eks. YouSee eller Stofa.

Vil din forening eller virksomhed have sikkerhed for høj oppetid i dit/jeres anlæg, kan du også tegne en serviceaftale, der sikrer dig hurtig fejlretning ved nedbrud samt løbende service på anlægget.

Med alle de ydelser der i dag fås via coaxnettet, er det også vigtigt, at slutinstallation hos brugerne, lever op til nutidens standard, derfor afhjælper vi selvfølgelig også problemer hos slutbrugeren.

Serviceaftale til foreninger og virksomheder

Hos os, er der ingen begrænsninger eller krav til hvad der skal være med i en serviceaftale udover tidsrummet. Der er ikke en kasse jeres forening eller virksomhed, skal passe ind i.

Skal der være tilkald uden for normal arbejdstid, skal aftalen indeholde materialer og/eller tid eller omvendt, skal den være variabel op til x-antal kroner, så finder vi sammen en løsning på dette. Vi kan kort sagt skræddersy en løsning, der lige netop tilgodeser din forening/virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er autoriseret installatør - kontakt os på 46 59 50 60 i dag!

Vi er tildelt den højeste kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på; Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.