PDS kabling

Få mere ud af dine digitale tjenester med PDS kabling

Autoriseret installatør af TV fra: 

I det private hjem, er det ikke så ofte, at man ser netværkskabling, da mange her vælger at køre deres internet trådløst.

Viaplay, Netflix, HBO og andre smart TV-tjenester, har det dog bedst med at der er en kablet forbindelse fra ens router, til TV’et, Apple TV, Playstation eller lignende. Derfor er der flere og flere der vælger at få lavet en kablet forbindelse og i flere og flere nybyg, er der også udført denne kabling.

Skal du have renoveret din bolig, kan det godt svare sig at få lavet en PDS-kabling samtidigt – om ikke andet til senere brug.

Vi udfører også PDS-kabling til virksomheder/erhverv til konkurrencedygtige priser – ring og lav en aftale for et gratis uforpligtende tilbud.
PDS-kablingen kan blandt andet også bruges til videoovervågning – se under videoovervågning.

Det er også muligt at distribuere TV-signaler via PDS med visse begrænsninger, så her behøver man altså ikke at lave en ny coax-installation, hvis der er i forvejen er en PDS-installation.

Kontakt os uforpligtende på for tilbud på PDS kabling på telefon 46 59 50 60.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er autoriseret installatør - kontakt os på 46 59 50 60 i dag!

Vi er tildelt den højeste kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på; Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.