Antenne

Ring til os

Antenne

03.

De fleste af os kender til frustrationer over antenneproblemer. Måske har du flere gange prøvet at stå og flagre med antennen i håb om, at signalet går igennem og til andre tider, så varierer signalet i regnvejr/blæst. Med vores hjælp behøver du ikke stå med det problem længere. Vi kan både hjælpe dig, der skal have udskiftet en defekt antenne og dig, der slet ikke har en antenne. 

Vi har gennem mange år dygtiggjort os i at få antennen monteret således, at den med lethed opfanger alle signaler. Vælger du os, vil du altså undgå situationer, hvor signalet forsvinder. Vi er autoriseret installatør af Boxer og vil glædeligt hjælpe dig med installationen. Med Boxer kan du selv sammensætte din TV-pakke, så du kun får de kanaler du ønsker. Priserne på TV-kanalerne ligger mellem 29 og 99 kr. pr. stk.

Ønsker du en antenneinstallation med traditionelle kanaler, hjælper vi dig også med det. Dette kan laves simpelt og billigt. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på antennemontering.

Dette kan også udføres for mindre eller større ejendomme/foreninger.

Har du brug for en digital løsning?

Du kan enten kontakte os via vores kontaktformular, e-mail eller telefonnummer.