AntenneForeninger

Ring til os

For Foreninger og virksomheder

Er I en forening eller virksomhed, der har brug for installation af digitale løsninger, så står vi klar til at hjælpe jer. Her på siden kan I se vores forskellige løsninger og ydelser. 

01.

Vores løsninger

Vi kan hjælpe jer med renovering, udvidelse eller konstruering af et helt nyt net. Vi udfører projektering af nettet, hvad enten det forsynes fra egen hovedstation eller af anden udbyder som f.eks. YouSee eller Stofa. 

Vil din forening eller virksomhed have sikkerhed for høj oppetid i jeres anlæg, kan der også tegnes en serviceaftale, der sikrer dig hurtig fejlretning ved nedbrud samt løbende service på anlægget. Med alle de ydelser der i dag fås via coaxnettet, er det også vigtigt, at slutinstallation hos jeres brugere lever op til nutidens standard. Hvis der opstår problemer, kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med løsninger på dette.

02.

Serviceaftaler

Vi laver også serviceaftaler til virksomheder og foreninger. Vi kan lave lige den løsning, som I har brug for. 

Ønsker I, at aftalen skal indeholde tilkald uden for normal arbejdstid eller har I et budget, vi skal holde os inden for, så finder vi en løsning på dette. Vi kan kort sagt skræddersy en løsning, der lige netop tilgodeser jeres forening/virksomhed. 

Hvad siger vores kunder

Som kunde kan du altid stole på, at det arbejde vi udfører er i god kvalitet og derfor har vi heller ikke nogen dårlige kundeoplevelser. Her kan du læse om vores kunders oplevelser.    

Omhyggelig og god installering af nye antennestik. God information til kunden i den forbindelse!
Johannes Lebech, Fredensborg
Jeg kan kun sige, at vi er ovenud tilfredse med din indsats og hele udførelsen af opgaven fra start til slut; Let at få kontakt til dig, hurtige tilbagemeldinger, oplevelsen af stor kvalitet, fantastisk service og meget kompetent vejledning og udførelsen.
Ditte Kampman, Roskilde

Har du brug for en digital løsning?

Du kan enten kontakte os via vores kontaktformular, e-mail eller telefonnummer.