Antennemontør

De fleste af os kender til frustrationer over antenneproblemer. Måske har du flere gange prøvet at stå og flagre med antennen i håb om, at signalet går igennem. Det er altså hverken sjovt eller nemt.

Vælg os som din professionelle antennemontør, og du slipper for antennebakseriet. Vi har mange års erfaring, og derudover er vi også autoriseret installatør af Boxer.

Vælg os som din professionelle antennemontør

En antennemontering kan være besværlig og kompleks for dig uden øvelse. Vi har gennem mange år dygtiggjort os i at få antennen monteret således, at den med lethed opfanger alle signaler. Vælger du os, vil du altså undgå situationer, hvor signalet forsvinder.

Vi kan både hjælpe dig, der skal have udskiftet en defekt antenne og dig, der slet ikke har en antenne. Og vi tilbyder vores ekspertise til alle, både til private, erhverv og boligforeninger.

Få flere kanaler med BOXER

Selvom du med den traditionelle antenne kan tage de licensbetalte kanaler fra DR, så har de fleste behov for flere kanaler.

Kan du nikke genkendende til det behov, kan Boxer være en ideel løsning for dig. Hos Boxer kan du frit sammensætte din TV-pakke. På den måde får du ikke nogen uønskede kanaler, som du skal betale for.

En anden fordel ved at vælge Boxer TV er, at du kan se alle dine kanaler på computer, tablet eller smartphone så længe, du er i nærheden af en internetadgang.

Vi er autoriseret installatør af Boxer, og vi vil glædeligt hjælpe dig med installationen. Priserne på TV-kanalerne ligger mellem 29 og 99 kr. pr. stk.

Ønsker du en almindelig antenneinstallation med traditionelle kanaler, hjælper vi dig også med det. Og det kan laves simpelt og billigt.

De traditionelle TV-kanaler er:

  • DR1
  • DR2
  • DR3
  • DR K
  • DR Ramasjang
  • DR Ultra

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på antennemontering. Du kan kontakte os via kontaktformularen til højre. Du kan også altid ringe til os eller sende os en mail.

Ring til os
Skriv til os

Vi er din antennemontør i og omkring København