Vores ydelser

Ring til os

Parabol

01.

En parabol har en række fordele såsom, at du kan få de kanaler, du ønsker samt en god billedkvalitet. Derudover får du frihed til selv at vælge de kanaler, som du ønsker at se, hvis du er bundet af en antenneforening.

Kabel Tv

02.

Ønsker du et stort udvalg af kanaler samt stabile forbindelser, der ikke bliver påvirket af vind og vejr? Så er kabel TV det oplagte valg for dig. Hvis der er lagt kabler der, hvor du bor, så kan du som udgangspunkt blive tilsluttet af udbyderen.Vi laver installationen, der muliggør, at du kan få indhold til dit TV, men vi leverer ikke indholdet som eksempelvis Yousee.    

room, office, modern

Antenne

03.

Vi kan både hjælpe dig, der skal have udskiftet en defekt antenne og dig, der slet ikke har en antenne. Med Boxer kan du selv sammensætte din TV-pakke, så du kun får de kanaler, som du ønsker.

Wifi og PDS-kabling

04.

Hvis du står og skal have renoveret din bolig, kan det godt svare sig at få lavet en PDS-kabling samtidigt – om ikke andet til senere brug. Er du i tvivl om, hvilken løsning der egner sig bedst til din situation, så kontakt os gerne, så vejleder vi dig.    

Lyd og billede

05.

Vi kan også hjælpe dig med levering og installering af TV/Audio produkter. Ønsker du at få opsat en projektor i et mødelokale med tilhørende lyd eller en hjemmebiograf i dit private hjem, så kan vi også levere dette.

Har du brug for en digital løsning?

Du kan enten kontakte os via vores kontaktformular, e-mail eller telefonnummer.