Foreninger

Få en skræddersyet digital installation

Internet, telefoni osv. er efterhånden blevet helt almindeligt via det eksisterende coaxnet. Her kan vi hjælpe dig med renovering, udvidelse eller konstruering af et helt nyt net. Vi udfører projektering af nettet, hvad enten det forsynes fra egen hovedstation eller af anden udbyder f.eks. YouSee eller Stofa.

Vil din forening eller virksomhed have sikkerhed for høj oppetid i jeres anlæg, kan du også tegne en serviceaftale, der sikrer dig hurtig fejlretning ved nedbrud samt løbende service på anlægget. Med alle de ydelser der i dag fås via coaxnettet, er det også vigtigt, at slutinstallation hos brugerne lever op til nutidens standard, derfor afhjælper vi selvfølgelig også problemer hos slutbrugeren.

Serviceaftale til foreninger og virksomheder

Hos os er der ingen begrænsninger eller krav til, hvad der skal være med i en serviceaftale udover tidsrummet. Der er ikke en kasse jeres forening eller virksomhed, skal passe ind i.

Ønsker du at aftalen skal indholde tilkald uden for normal arbejdstid, så finder vi ud af det. Har du et budget, vi skal holde os inden for, så finder vi ud af det. Vi kan kort sagt skræddersy en løsning, der lige netop tilgodeser din forening/virksomhed.

Ønsker du et uforpligtende møde, så kontakt os via kontaktformularen til højre. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til os
Skriv til os