Kabel TV installatør

Ønsker du et stort udvalg af kanaler samt stabile forbindelser, der ikke udsættes for vind og vejr? Så er kabel TV det oplagte valg for dig.

Vi er autoriseret kabel TV installatør, og har mange års erfaring med installation af alle former for TV-signaler. Og vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvorfor vælge kabel TV?

Der er flere fordele ved at få installeret kabel TV. Vi lister dem her for dig.

  • Får du installeret kabel TV, vil dine kanaler stå knivskarpe.
  • Kabel TV bliver ikke påvirket af vind og vejr, hvilket sikrer dig stabile forbindelser.
  • Du kan helt undgå bøvlet med at installere en antenne på taget. Er der lagt kabler, hvor du bor, er det nemt og simpelt at få opsat kabel TV.
  • Det er nemt for dig at kombinere dit kabel TV med bredbånd og telefoni, så det hele er samlet hos én udbyder. Det betyder i de fleste tilfælde, at du kan spare penge.

Hvordan installerer vi dit kabel TV?

Vi kan installere dit kabel TV via dit antennestik eller ved installation af en TV-boks. Med en TV-boks får du mulighed for at pause programmer eller starte et spændende program forfra. Som udgangspunkt kan du selv installere en TV-boks. Men du skal være opmærksom på, at der nemt kan opstå problemer. Der kan f.eks. opstå “utætte stik”, som vil forringe billedkvaliteten, når du ser tv.

Lader du os hjælpe dig, vil sådanne problemer ikke opstå. Dette da vi finder eventuelle fejl i opsætningen, inden vi kører. Vi sikrer dig en professionel installation, som virker perfekt fra det øjeblik vi er ude af døren.

Udfyld kontaktformularen til højre, og vi vender tilbage til dig med et tilbud. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os.

Ring til os
Skriv til os

Kabel TV installatøren er her for at hjælper dig