WIFI installation

Mange efterspørger i dag WIFI løsninger, som skal erstatte deres kablede løsninger. Og det kan i mange tilfælde være en god løsning.

Vi har stor erfaring med WIFI installation, og vi skaber løsninger, der kan bære både lette og tunge opgaver stabilt. Vi mestrer altså det trådløse setup til perfektion, og vi håber, at du vil lade os hjælpe dig.

PDS-kabling kan være smart

I dag ser vi sjældent netværkskablinger i de private hjem, da mange vælger en trådløs løsning.

Men Viaplay, Netflix, HBO og andre smart TV-tjenester fungerer faktisk bedst, når der er en kablet forbindelse fra routeren til et TV, Apple TV, PlayStation eller lignende. Derfor er der flere og flere, der vælger at få lavet en kablet forbindelse. Dette ses også særligt i nybyg.

Skal du have renoveret din bolig, kan det godt svare sig at få lavet en PDS-kabling samtidigt – om ikke andet til senere brug. Vi udfører PDS-kabling til både private og virksomheder. Og vores priser er konkurrencedygtige.

PDS-kabler er dybest set samme som netværkskabler. Men PDS-kablerne sælges typisk uden stik og i større længder på praktiske ruller. De er beregnet til professionelle installatører, som kan klippe den længde af, der skal benyttes.

Vi rådgiver dig altid!

Er du i tvivl om hvilke løsning der egner sig bedst til din situation? Det kan være rigtig svært selv at finde hoved og hale i det på egen hånd. Bare rolig, det er derfor vi er her. Vi rådgiver dig glædeligt, og i fællesskab finder vi frem til den rette løsning.

Du kan kontakte os via formularen til højre. Du er også altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os
Skriv til os

Vi klarer din WIFI installation